Produse alimentare

sigla-moesis.gif

SC Piccolo Angelo SRL

Grupul de firme ANGELO s-a infiintat in anul 1992 si a dezvoltat o activitate de productie care include produse pe patiserie uscataa, patiserie calda, cofetarie, prelucrarea legumelor si fructelor, prelucrare si ambalare miere, prelucrare si ambalare a fructelor de padure.
Intreaga activitate de productie se desfasoara in fabrica amplasata in localitatea Greci, judetul Tulcea. Faptul ca productia alimentara se desfasoara la poalele Parcului National Muntii Macinului, confera o siguranta in plus ca produsele sunt concepute intr-un mediu nepoluat si demn de increderea tuturor consumatorilor.
Desfasurarea activitatii integral in mediul rural, inseamnaa o siguranta sociala pentru aproximativ 300 de familii din acest areal.
In acest moment exista in portofoliu 14 produse atestate traditional. De asemenea – un produs cu indicatie geograficaa protejata – IGP pentru Placinta Dobrogeana.

Produsele “Moesis by Angelo” si “ANGELO” reprezinta garantia ca produsele de calitate Fabricate in Romania au continuitate si sunt transmise de la o generatie la alta.

Adresa:
Str. Valea cu Tei, nr. 7, com. Greci, 827080, Jud. Tulcea
Date de contact: 0741-123350, vanzarionline@angelogroup.ro
www.moesis.ro
https://shop.hortiweb.ro/Produse%20alimentare%20/dulceata%20si%20gem